Župne obavijesti

Slavlje sakramenta Prve pričesti biti će 26. travnja 2020. godine u 11:00 sati.

Slavlje sakramenta sv. Potvrde biti će 19. travnja 2020. godine u 10:30 sati.

• Zaručnički tečaj u našem dekanatu započinje 27.-30. siječnja 2020. s početkom u 19:30 sati u našem pastoralnom centru.

• Posebno potičem Vas drage obitelji da se uključite u dobre domaćine koji će primiti mlade za susret hrvatske katoličke mladeži koji će se održati 9 i 10. svibnja ove godine u Zagrebačkoj nadbiskupiji. Svi koji žele neka ispune obrazac i neka ga vrate. Biti spreman primiti i obogatiti se u susretu s drugima. Mladi su naša nada i budućnost. Iskazati njima gostoprimstvo jest primiti samoga Gospodina pod svoj krov. Znam da imate veliko srce, a posebno ovaj grad koji je u svojoj nedavnoj prošlosti bio zaštita i sigurnost mnogima koji su s vrećicama ostavili svoje domove i ognjišta i sačuvali živu glavu.

• Prijava mladih za SHKM počinju 15. siječnja 2020. Prijave se vrše isključivo putem digitalnog obrasca koji se može preuzeti na internetskoj stranici Ureda za pastoral mladih: www.pastoralmladih.hr s ispunjenim svim traženim podacima, posebno za voditelja grupe koji neka se prvi upiše u tablicu. Na susret se mogu prijaviti mladi od krizmaničke dobi do 30. godine starosti. Nakon što se prikupe podaci i ispuni obrazac, šalje se u digitalnom obliku na e-adresu: shkm2020@zg-nadbiskupija.hr. Kotizacija za sudjelovanje iznosi 30 kuna po osobi. Svi mladi koji žele sudjelovati moraju biti prijavljeni kako bi dobili akreditacije za Susret.

• U srijedu, 22. siječnja 2020. godine naša župa hodočasti sv. Josipu. Omogućit ćemo autobus za starije da mogu hodočastiti sv. Josipu. Autobus polazi u 17:30 ispred župne crkve a povratak je u 19:45. Posebno tu srijedu pozivam sve mlade da hodočaste k sv. Josipu. Posebni naglasak stavljamo na naše krizmanike.

• Hodočašće Dugoreškog i Karlovačkog dekanata u Krašić biti će 08. veljače 2020. Ostale informacije dobiti će te u idućem listiću.

© Župa Presvetoga srca Isusova Karlovac 2018. - Sva prava pridržana